Ús de l’app parts de treball i bons descompte

 En Uncategorized @ca

En primer lloc i si no ho sabies, estarem encantats de donar-te un bo descompte perquè puguis provar la nostra app de gestió de parts en la seva versió col·laborativa . Això vol dir que podràs donar d’alta als teus tècnics i treballar tots junts compartint informació, enviant-los avisos, descarregant els parts de treball que realitzen …

Si ja estàs gaudint d’un bo que et permet usar un dels plans amb col·laboradors de forma gratuïta, </ strong> quan aquest bo s’esgota </ strong> i per poder continuar gaudint del pla, necessites introduir les dades de la teva targeta de crèdit </ strong>. En primer lloc volem que estiguis tranquil, els teus pagaments es realitzen a través d’una plataforma segura anomenada Stripe que sempre garanteix els teus drets.

Tornant a l’assumpte, si desitges continuar amb el pla, perquè està encantat amb la nostra app ??, el que has de fer és obrir l’aplicació (ja sigui en el seu telèfon intel·ligent o des del web) i accedir a la secció de plans, prémer a «Afegeix targeta», emplenar els camps i donar-li a desar.

 

Si té qualsevol dubte o problema posa’t en contacte amb nosaltres a través del nostre formulari de contacte. Volem ajudar-lo a que la gestió de les seves parts de treball sigui més òptima.

Entradas recientes

¿Conoces nuestra aplicación de registro de la jornada laboral?