Com començar amb l’app de gestió de parts de treball

 En Uncategorized @ca

El primer que hem de fer després d’instal·lar l’app de Parts de treball en el núvol és crear un compte d’empresa. Aquesta serà el compte que ens permetrà accedir a tota la informació, donar d’alta clients, avisos, parts de treball, productes, veure les estadístiques i gestionar els tècnics que necessitem donar d’alta. Per a això només hem de prémer sobre «Ets nou? Crear compte».

Un cop premem en l’opció veurem un petit formulari amb la informació bàsica per tenir preparada nostre compte i començar a treballar amb la nostra aplicació de gestió de parts de treball gratis .

Un cop creat el compte només has d’introduir el correu electrònic amb el qual t’has registrat i la contrasenya i ja estaràs dins de l’aplicació.

Les dades de la teva empresa en els parts de treball que enviïs als teus clients

Abans de començar a treballar et recomanem que vagis a la secció «Perfil» i omplis les dades i el logo de la teva empresa. Aquestes dades són els que després apareixeran en els parts de treball que enviïs als teus clients.

 

Si tens qualsevol dubte sobre l’ús del nostre programari de parts de treball estarem encantats d’ajudar-te. Posa’t en contacte amb nosaltres i t’ajudarem a que treguis el major rendiment a aquesta eina de treball.

Entradas recientes

¿Conoces nuestra aplicación de registro de la jornada laboral?