La nova versió de la nostra app de parts de treball ve carregadeta de millores

 En Uncategorized @ca

La nova versió ve amb algunes coses que porteu temps demanant


En primer lloc desitjar que pogueu gaudir d’unes merescudes vacances . Per a tots aquells que no poden i per a tots aquells que s’incorporaran, us portem millores en l’app de parts de treball que porteu temps demanant. Avui veu la llum la versió 0.0.7.

– Ara, a més de fer fotos per afegir-les al informe de treball, també podeu seleccionar fotos existents de la vostra galeria.

– Per fi podeu compartir les fotos ??. Perquè sigui més flexible hem donats dos opcions. D’una banda podeu compartir directament cada fotografia i de l’altra podeu marcar les fotos que voleu que s’afegeixin al informe de treball. Un cop seleccionades, quan envieu el correu electrònic, aquestes s’afegiran com a adjunt al costat del pdf

-Hem millorat bastant la galeria d’imatges de les fotos dels parts. Així dóna gust.

– En enviar per email el part, l’envia al correu electrònic de l’empresa en còpia oculta. Que no se’ns perdi res.

– Us estalviem temps i per defecte al afegir un producte les unitats s’estableixen a 1 i no a 0 com estava abans.

– Correcció d’errors menors i optimització

Tenim un problema i esperem que pogueu ajudar-nos. Volem ser l’eina de parts de treball més completa i per això et necessitem. Ja siguis un usuari amb un pla amb tècnics, un usuari sense tècnics, un usuari que es va registrar i mai va arribar a usar l’app ? … volem conèixer la vostra opinió, que milloraries, perquè no la feu servir, que trobeu a faltar .. resumint .. volem millorar i per això la clau més important ets tu.

Si no fas servir un pla amb tècnics però t’interessa, escriu-, segur que podem fer-te un regal perquè valors la seva utilitat.

 

Davant de qualsevol dubte o problema, podeu contactar amb nosaltres a pel nostre. formulari de contacte.

Entradas recientes

¿Conoces nuestra aplicación de registro de la jornada laboral?