Que diferències hi ha entre un avís i un informe de treball

 En Uncategorized @ca

Primer anem a explicar com es crea un avís. Com sempre intentem que els processos siguin el més senzills possible. Des de la secció d’avisos veurem la següent pantalla en cas de no tenir cap avís pendent i l’únic que hem de fer és prémer el botó rodó amb el símbol «més» que està a la part superior dreta.

Un avís i un part de treball són exactament el mateix. Tots dos són el mateix document però amb una única diferència, el camp «Estat» no té el mateix valor.

El concepte d’avís i part de treball tracta de cobrir la necessitat de diferenciar quan un treball ha estat sol·licitat i quan el treball ha estat realitzat. Amb aquesta finalitat es fa servir el camp «Estat» que tens 3 possibles valors:

  • Pendent
  • En Procés
  • Finalitzat

Quan vam crear un part de treball des de la secció « Avisos «, aquest queda amb l’estat «pendent» i així ho veuran la resta de tècnics sabent que és un treball que està per fer. El canvi d’estat a «En procés» permetrà als administradors de l’app comprovar que un avís està sent atès i l’estat «Finalitzat» ens informa que la tasca ja ha estat completada.

En resum, els avisos i els Parts de Treball són el mateix, tots dos són parts de treball però es classifiquen en diferents seccions de l’aplicació per tal de conèixer en quin estat es troben.

Entradas recientes

¿Conoces nuestra aplicación de registro de la jornada laboral?