Dóna d’alta productes valorats per afegir a les ordres de treball

 En Uncategorized @ca

La app per gestió de parts de treball no només et permet registrar el temps que dediques a un client , cadascuna de les actuacions, adjuntar fotos i que el client ferm en la teva mòbil … una altra de les seves funcionalitats és la de poder valorar el producte que fas servir o fins i tot el portar en el teu mòbil un albarà de productes valorat .

A continuació us anem a ensenyar pas a pas com donar d’alta articles en l’aplicació per utilitzar-les posteriorment. Recorda que ho pots fer tant des del teu smartphone (ios / android) com des del teu ordinador entrant en https://partedetrabajo.com/appweb.

Des del menú lateral de l’ aplicació de parts selecciona l’opció Productes i accediràs a la llista d’articles. Si no has afegit cap article prèviament ho tindràs buit ia la part superior dreta veuràs la icona que et permetrà afegir un de nou.

En prémer del botó d’afegir accedim a un petit formulari on posar la descripció, el preu i qualsevol altra anotació (que no serà visible en el part) en el producte. Està informació serà la que aparegui en el comunicat de treball quan ho afegim tot i que podrem modificar-la en qualsevol moment:

Per afegir el producte al nostre informe de treball hem d’anar a la secció de productes i prémer la icona amb el signe +. Se’ns obrirà el llistat de productes disponible i només haurem de seleccionar-lo:

Recordar-vos que també es poden afegir directament des del comunicat de treball en el llistat de selecció de productes.

Quan exportem part de treball a PDF estarem oferint al nostre client un informació completa i a temps real amb els productes i serveis realitzats.

Esperem haver ajudat amb aquest mini tutorial. Recordar que podeu contactar amb nosaltres en qualsevol moment per resoldre els dubtes que us puguin sorgir.

Entradas recientes

¿Conoces nuestra aplicación de registro de la jornada laboral?